Den här sidan hade aldrig blivit verklighet, om det inte vore för den ovärderliga hjälp jag förunnats av kunniga och framför allt generösa medmänniskor. Särskilt vill jag tacka nedanstående personer för allt de gjort för att hjälpa mig förverkliga denna dröm - en medeltidsinspirerad bok om det som står mig närmast hjärtat. Innerligt tack till er allesammans!

För den underbara grafiken som skapat själva boken vill jag först och främst tacka Dana - mera känd som Jaguarwoman. Hennes skicklighet som designer, fingertoppskänsla för bildens betydelse för ordet och framför allt den enastående generositeten att göra detta fantastiska arbete gratis för jungfru Marias skull skall aldrig bli bortglömt. God bless you and your family (both two- and fourlegged members) richly, Dana!

Om Du som besöker denna hemsida uppskattar grafiken, ber jag Dig att glädja Dana med ett besök också på hennes hemsida - den är värd det!

För all värdefull information om Maria-Ordens förhistoria, faktagranskning m.m. men ännu mer för det helhjärtade stöd och det oerhört givande samarbetet både inom kyrkan och med Maria-Orden vill jag från djupet av mitt hjärta tacka Sten-Bertil Jakobson, svensk biskop för Liberala Katolska Kyrkan och för närvarande också generalagent för Den Universelle Kirke i Danmark. Tack så innerligt, Sten-Bertil!

Dessutom vill jag lika mycket tacka alla mina kära systrar och bröder för allt vi delar - skratt och tårar, arbete och avkoppling om vartannat. Gud välsigne er allesammans!

För all information om kristen mystik i allmänhet och karmelsk mystik i synnerhet, och för att ni så generöst delar med er av alla de insikter och kunskaper ert liv i kontemplativ bön ger er, och för att ni finns där och ber för mig, vill jag tacka alla nunnorna i Den Barmhärtiga Kärlekens Karmel i Glumslöv. Jag ber för er allihop dagligen, det vet ni, och i mitt hjärta är jag alltid nära er - hur långt min egen kallelse än för mig från den karmelska klausur jag älskar så högt!
För det välvilliga stödet till Sancta Maria, Mater Dei vill jag sist, men absolut inte minst, tacka internetbokhandeln AdLibris!

Vill Du stödja Sancta Maria, Mater Dei ber jag Dig att klicka på deras logo! För varje klick får sidan 50 öre och om ett klick leder till att besökaren köper en bok hos AdLibris får Sancta Maria, Mater Dei dessutom en summa motsvarande 5% av köpesumman. Varför just AdLibris? Jo, jag tillhör själv deras mycket nöjda kundkrets och kan därmed av egen erfarenhet rekommendera dem som en mycket bra internetbokhandel med mycket låga priser, ett fint sortiment (inte minst vad gäller kristen litteratur) och en trevlig service. OBS! Pengarna går naturligtvis oavkortat till Maria-Ordens välgörande verksamhet!